decoration stripes

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag die hieronder niet beantwoord wordt? Stel je vraag via onderstaand contact formulier.
We zullen onze uiterste best doen om binnen 24 uur te reageren.


Contact Gegevens

A Space Oddity
Prinsengracht 204
1016 HD Amsterdam

E info@spaceoddity.nl
T 020 - 427 40 36

Maandag: Online geopend
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: Online geopend

Bereikbaar met tram 13 en 17 vanaf het CS te Amsterdam; halte "Westermarkt".

KVK nr: 33223558
T.a.v.: A Space Oddity, Amsterdam
IBAN nummer: NL18INGB0677483198
BIC code: INGBNL2A


Cadeaubonnen

In de winkel zijn cadeaubonnen verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag. Deze cadeaubonnen zijn alleen in de winkel in Amsterdam te besteden.

Do you ship internationally?

Although our website is in the Dutch language we do ship your order worldwide.<br>And we are happy to answer all your questions about our assortment.

Hoeveel bedragen de verzendkosten binnen nederland?

<p>Het grootste deel van de artikelen in onze webwinkel wordt met PostNL verstuurd. De kosten zijn hiervoor € 5 tot en met 10 kilo. Mocht een artikel door de brievenbus passen of een ander formaat hebben dan staat dit erbij vermeldt. Bestellingen boven de Euro 100 worden gratis verstuurd.</p>

Op welke dagen wordt uw bestelling verstuurd?

Wij versturen vanaf dinsdag t/m vrijdag met PostNL. De levering van uw bestelling duurt ongeveer 1-2 werkdagen

Retour zenden en/of ruilen van uw aankoop

A. U bent gerechtigd om binnen 14 werkdagen na levering de artikelen in oorspronkelijke staat zonder opgaaf van reden te retourneren op dezelfde wijze verpakt als waarin deze zijn geleverd. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Wij versturen een ontvangstbevestiging van de retourzending per e-mail. Een reeds door u betaalde factuur zal binnen 14 dagen na feitelijke retourname van de artikelen teruggestort worden op uw rekening (factuurbedrag = inclusief de kosten van heenzending). <br>B. Ruiling van artikelen kan uitsluitend op schriftelijk verzoek binnen 7 werkdagen na levering van de artikelen. De artikelen dienen in oorspronkelijke staat en op dezelfde wijze verpakt retour gezonden te worden. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Wij versturen een ontvangstbevestiging van de retourzending per e-mail. <br>C. Na de periode van 7 werkdagen kunt u uw aankoop niet meer retourneren en blijft u het volledige aankoopbedrag verschuldigd. Het is aan u om aan te tonen dat u tijdig van uw recht tot retourneren gebruik heeft gemaakt. Daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document. <br>D. In de volgende situaties kunt u een artikel in geen geval terugsturen: - Het artikel is niet meer compleet of is beschadigd; - Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken; - Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde verpakking. <br>

Hoeveel bedragen de verzendkosten naar Belgie?

<p>Verzendkosten naar Belgie zijn Euro 10 met track en trace voor een pakket t/m 2 kilo.</p>

Kan ik ook producten bestellen die niet op de website van A Space Oddity te vinden zijn?

Laat ons weten wat u zoekt ! Wij proberen u graag te helpen.

Ik wil graag een pre-order plaatsen.

Het is niet mogelijk om online een pre-order te plaatsen , Wel kunt u ons laten weten wat voor toekomstige releases u wilt bestellen en proberen u daarbij te helpen.

Ik heb iets besteld maar geen email bevestiging gekregen.

Het kan voorkomen dat de bevestigings-email door uw spamfilter is tegengehouden, kijk daarom in uw ongewenste email postvak. Het kan ook dat u uw betaling via Paypal of iDEAL nog niet heeft afgerond. Tevens kunt u controleren of een typefout is gemaakt bij het invoeren van uw emailadres.

Is het mogelijk om bestellingen af te halen in de winkel?

U kunt uw bestellingen ook afhalen in onze winkel te Amsterdam. Kies dan bij de verzendmethode ; bestelling afhalen in de winkel .